Ga naar hoofdcontent Ga naar de hoofdnavigatie
Congres Partners in Verstaan 2021
Deel dit artikel

Congres Partners in Verstaan 2021

4 mei 2021 - Leestijd 3 - 5 minuten

Het Siméacongres gaat voortaan verder als Congres Partners in Verstaan, hèt congres voor de sector auditief/communicatief. Uniek in Nederland. Medewerkers uit het onderwijs, zorgaanbieders, audiologische centra, wetenschap en stakeholders komen bij elkaar. Dit jaar in een combinatie van online en fysieke bijeenkomsten.

page.header_image.alt

Foto: Peter Strating

In het eerste online evenement van 2021 nam Joyce de Ruiter haar publiek mee in hoe wij wendbare personen worden, startend bij haar persoonlijke verhaal dat zij uitbreidt tot een verhaal waaruit voor iedereen iets te leren is. Een zangeres en een gebarenzangeres gaven kleur aan haar verhaal. 

Foto: Barbara Kerkhof / Lagom Film

Foto: Barbara Kerkhof / Lagom Film

 Online talkshow "Hoe is het voor jou?" op 1 juni 2021

Het programma 2021 wordt vervolgd met een online talkshow. Deze talkshow gaat over welke emoties ouders ervaren als zij een kind krijgen met een beperking en hoe wij hier als professionals rekening mee kunnen houden en hier aandacht aan kunnen besteden.

Gasten zijn Edith Raap (docent ouderbegeleiding aan de HU, onderzoeker en podcastmaker over het onderwerp levend verlies), Minke Verdonk (orthopedagoog, onderzoeker en ervaringsdeskundige ouder), Joyce de Ruiter (ervaringsdeskundige en spreker op het gebied van wendbaarheid en omgaan met veranderingen) en Jacomine Tavenier (logopedist/gezinsbegeleider bij Pento Vroegbehandeling).

De talkshow is op dinsdag 1 juni 2021 om 15.30 uur. Toegang is gratis via een uitzendlink. Schrijf je in via deze link.

Congres 11 en 12 november 2021

Op 11 en 12 november 2021 gaan we het dan echt weer meemaken: een vertrouwd congres, op onze vertrouwde locatie in Lunteren, onder een nieuwe naam met een verbreding van doelgroepen.

Informatie over het programma en de inschrijving volgen te zijner tijd.