Ga naar hoofdcontent Ga naar de hoofdnavigatie

Agenda

Hier vindt u data en inschrijvingsmogelijkheden van relevante promoties, congressen en symposia. Uw evenement in deze lijst? Mail naar vanhorenzeggen@audcom.nl 

11 februari 2022

Dit congres wordt georganiseerd voor ouders/verzorgers, professionals (zoals leerkrachten, intern begeleiders, huisartsen, GGD- en zorgmedewerkers, gemeentemedewerkers) en belangstellenden.

Tijdens deze dag krijgt iedere doelgroep praktische handvatten om direct toe te kunnen passen. Met trots kunnen wij vertellen dat wij voor deze dag dé experts op het gebied van TOS hebben uitgenodigd om lezingen en workshops te geven of om ervaringsverhalen te vertellen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

5 maart 2022

Op 5 maart is de derde Dag van de Grammatica in Bieb Neude in Utrecht. De inschrijving is open en we hopen dat het een fysieke dag kan zijn. Zo nee, dan krijgt iedereen het inschrijfgeld terug, want we willen geen online dag!

We denken dat het programma voor veel professionals en studenten heel interessant is. Is grammatica helemaal jouw ding? Kom dan naar de Dag van de Grammatica 2022. 

Je kunt een kaartje kopen in de digitale winkel. Daar kun je ook het volledige programma bekijken: www.dagvandegrammatica.nl.

19 maart 2022

Op 19 maart viert de VKL haar 35-jarig lustrum met een symposium in het Van der Valkhotel Utrecht. De VKL is de landelijke beroepsvereniging voor klinisch linguïsten.

Klik hier voor het programma en sprekers.
Wil je je direct aanmelden voor het lustrumfeest, klik dan hier.

7 en 8 april 2022

Op 7 en 8 april 2022 in de Werelt in Lunteren. 

Het thema is “Op weg”. Het behandelen, begeleiden en ondersteunen van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis, gehoorverlies, doofblindheid of een meervoudig communicatieve beperking gedurende de levensloop en wat daar in de verschillende levensfase bij komt kijken, zijn de onderwerpen die we hiermee beogen. Hoe helpen wij kinderen, hun ouders, leerkrachten, toekomstige werkgevers zo dat zij naar hun maximale capaciteiten kunnen deelnemen. Welke vraagstukken spelen hierin? Welke oplossingen zien we hiervoor? Vragen waar we ons dagelijks mee bezig houden en waarvan het belangrijk is de antwoorden met elkaar te delen.

Voor meer informatie: info@partnersinverstaan.nl.

15 september 2022

Van der Lem symposium: Wat werkt voor wie?

Een symposium over effectiviteit van zorg en diversiteit bij jonge kinderen met gehoorverlies.

Locatie: Grote Kerk Alkmaar

Organisator: NSDSK