Ga naar hoofdcontent Ga naar de hoofdnavigatie
Congres Partners in Verstaan verplaatst naar april 2023
Deel dit artikel

Congres Partners in Verstaan verplaatst naar april 2023

12 juli 2022 - Leestijd 1 - 2 minuten

Het bestuur van de stichting congresorganisatie Partners in Verstaan (FENAC, SiaC en Siméa) en de congrescommissie hebben besloten om het Congres Partners in Verstaan te verplaatsen naar 20 en 21 april 2023.  Het congres zal plaatsvinden in evenementencentrum Gooiland in Hilversum.

In het najaar van 2022 zal nog een mooi online evenement plaatsvinden. U hoort nog wat er gaat gebeuren en met wie.

page.header_image.alt

Op 20 januari heeft er een overleg plaatsgevonden tussen de voor het congres verantwoordelijke bestuurders van FENAC, SiaC en Siméa en de congrescommissie.

De bestuurders en de congrescommissie kijken terug op een zeer geslaagd congres in november 2021, een congres met een mooi programma en een groot aantal deelnemers. Een volgende editie van het congres zou het afgelopen congres minimaal moeten evenaren.

Alle voors- en tegens van een congres in april 2022 zijn tegen elkaar afgewogen. Er is gesproken over twee maal per schooljaar een congres en de aanhoudende onzekerheden vanwege het coronavirus die het slagen van het congres in april mogelijk in de weg zouden staan. Uiteindelijk is besloten om het congres van 7 en 8 april 2022 te verschuiven naar 20 en 21 april 2023. Door deze verschuiving is ook de locatie aangepast: de nieuwe locatie is evenementenlocatie Gooiland in Hilversum.

Wel zal er in 2022 een mooi online evenement worden georganiseerd waarover u zo spoedig mogelijk op de hoogte wordt gebracht.

 

Bestuur stichting Congresorganisatie Partners in Verstaan  en congrescommissie