Ga naar hoofdcontent Ga naar de hoofdnavigatie

Agenda

Hier vindt u data en inschrijvingsmogelijkheden van relevante promoties, congressen en symposia. Uw evenement in deze lijst? Mail naar vanhorenzeggen@audcom.nl 

2-3 april 2020

Siméacongres 2020 - afgelast!

Heldere Taal - van ons allemaal!

Het Siméacongres vindt dit jaar niet plaats. In verband met de maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus is het niet verantwoord om het congres door te laten gaan.

Alle informatie over het congres en het vervolg vindt u op de congreswebsite.

19-22 april 2020

XXXV World Congress of Audiology (WCA)

Het WCA 2020 is gericht op onderzoekers, klinisch professionals en vertegenwoordigers uit de industrie en biedt hun een programma met betrekking tot de laatste ontwikkelingen in de audiologie. De call for abstracts staat open tot 15 november 2019. Meer informatie vindt u op de congreswebsite.

Locaties: World Hearing Center, Kajetany (19 april); Warsaw Marriott Hotel in Warschau (20-22 april)

22 april 2020

De Staat van het Onderwijs

Op woensdag 22 april organiseert de Inspectie van het Onderwijs haar jaarlijkse congres De Staat van het Onderwijs. Dit jaar in het Congrescentrum Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

De dag start met de overhandiging van het rapport De Staat van het Onderwijs aan ministers Van Engelshoven en Slob van OCW. Daarna volgen diverse sessies.

U kunt zich inschrijven vanaf 13 januari 2020. Informatie bij destaatvanhetonderwijs@congresbureau.nl

20-23 mei 2020

Tinnitus Research Initiative Conference 2020

From Science to Succour

Onderzoek en klinische praktijk krijgen allebei een plaats op deze jaarlijkse conferentie. Onderwerpen zijn de mechanismen die ten grondslag liggen aan tinnitus en voortgaande ontwikkelingen in diagnostiek en behandeling. Multidisciplinair en internationaal. Op 20 mei is er een pre-conference workshop, van 21-23 mei vindt de TRI Conference zelf plaats.

Locatie: Marriott Pinnacle Downtown, Vancouver, Canada

24 september 2020

Afscheidssymposium Wouter Dreschler

Op 24 september 2020 neemt prof. dr. ir. Wouter A. Dreschler afscheid van het Amsterdam UMC als hoogleraar Klinische en Experimentele Audiologie. Van 11.00-15.00 uur is er een Farewell symposium (The Future of Audiology) en van 16.00-18.00 uur geeft Dreschler zijn afscheidscollege.

Locaties: West-Indisch Huis Amsterdam (symposium) en Aula van Oude Lutherse Kerk Amsterdam (college).

Meer informatie volgt.

5 juni 2020

Oratie prof. dr. Constance Vissers

Constance Vissers is hoogleraar orthopedagogiek: Leren en Ontwikkeling met de leeropdracht (bijzonder hoogleraar): Taalontwikkelingsstoornissen.

Haar oratie vindt plaats op 5 juni 2020 in de Aula van de Radboud Universiteit Nijmegen om 15.45 uur. Voorafgaand aan de oratie vindt een kinderoratie plaats.