Ga naar hoofdcontent Ga naar de hoofdnavigatie

Agenda

Hier vindt u data en inschrijvingsmogelijkheden van relevante promoties, congressen en symposia. Uw evenement in deze lijst? Mail naar vanhorenzeggen@audcom.nl 

1 maart 2019

SYMPOSIUM ‘TO HEAR OR NOT TO HEAR’

Het jaarlijkse symposium van de Nederlandse Vereniging voor Stem-, Spraak- en Taalpathologie staat dit jaar geheel in het teken van het gehoor. Het afwisselende middagprogramma (12.30-17.30 uur) wordt geopend met een lunch en afgesloten met een borrel. Aanmelden tot uiterlijk 23 februari, voor verdere gegevens zie website.

Locatie: Universiteit Utrecht, Fac. REBO, Janskerkhof 2-3, zaal 021, Utrecht

13 maart 2019

STUDIEDAG CI EN EXECUTIEVE FUNCTIES

Onder de titel ‘De ontwikkeling en stimulatie van de hogere cognitieve functies bij CI-kinderen: zet je EF-bril op’ organiseert het Onafhankelijk Informatiecentrum over CI een studiedag over de ontwikkeling en de impact van de hogere cognitieve functies bij CI-kinderen/jongeren.

Plaats: Med-el  Care Center, Nieuwegein

Tijd: 9.30-16.30 uur

16 maart 2019

DAG VAN DE GRAMMATICA

Vervolg op de succesvolle eerste editie van 2017. Keynote speaker is dr. Susan Ebbels, daarnaast geven ook prof. dr. Frank Wijnen, dr. Jenny Audring, prof.dr. Roelien Bastiaanse, prof.dr. Onno Crasborn, drs. Astrid Wijnands en drs. Roelie van der Zouwe acte de présence. Het volledige programma staat op de site, alwaar u zich ook kunt aanmelden.

Plaats: OBA, Amsterdam

Tijd: 9.00-17.30 uur

11 en 12 april 2019

SIMÉACONGRES 2019: SAMEN LEVEN!

Het Siméacongres 2019 staat in het teken van Participatie. Programma volgt.

Plaats: Congrescentrum De Werelt, Lunteren

24 mei 2019

STUDIEDAG JONGEREN MET EEN CI IN HET ONDERWIJS

Onder de titel ‘onderwijs en begeleiding van jongeren met een cochleair implantaat’ organiseert het Onafhankelijk Informatiecentrum over CI een studiedag over allerlei aspecten rondom het onderwijs aan jongeren met een CI. Het programma is nog niet helemaal bekend.

Plaats: Advanced Bionics Benelux B.V., Vianen

Tijd: 9.30-16.30 uur

6-8 november 2019

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON TEACHING DEAF LEARNERS

Voor de derde keer georganiseerd door Kentalis en het National Technical Institute for the Deaf (VS). Wil jij nieuwe kennis ophalen over onderwijs aan (maar ook over opvoeding van) dove en slechthorende leerlingen van topsprekers uit binnen- en buitenland? Mis het congres niet en zet de datum vast in je agenda. En kijk geregeld op de congreswebsite.

Locatie: Philharmonie, Haarlem