Ga naar hoofdcontent Ga naar de hoofdnavigatie
Meld je aan: Masterclass Artikel Schrijven

Meld je aan: Masterclass Artikel Schrijven

27 februari 2018 - Leestijd 2 - 3 minuten

Heb je interessante informatie om te delen met anderen? Vind je het lastig om die goed op te schrijven? Maak dan gebruik van deze unieke kans om op 19 april  op het Siméa congres in een masterclass te leren hoe je een goed leesbaar artikel schrijft.

page.header_image.alt

Iedereen heeft wel een werkervaring die je met een ander wilt delen. Dat kan een casus zijn van een kind, leerling, cliënt waar je tot een bijzondere oplossing bent gekomen. Het kan ook zijn dat je onlangs een studie hebt afgerond en je scriptie of werkstuk in een kort artikel zou willen omzetten. Of heb je een klein onderzoek uitgevoerd op je werkplek en wil je de uitkomsten met anderen delen? VHZ-online is een mooie plek om je kennis te delen, maar je hebt natuurlijk vele keuzemogelijkheden van bladen en websites. 

Tijdens de masterclass krijg je informatie over een goed opgezet artikel. Redactieleden van VHZ-online begeleiden je bij het maken van een opzet voor een artikel en het schrijven van de inhoud. Je werkt in twee of drietallen waarbij je elkaar kunt coachen.

Schrijf je in voor de masterclass 'Deel je kennis en leer hoe je een artikel schrijft' op donderdag 19 april in de Werelt in Lunteren.